Оперативники затримали злодійку із Закарпаття, яка у центрі столиці обікрала іноземку

Наразі їй повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Фігурантці загрожує до п’яти років обмеження волі.

До чергової частини Шевченківського управління поліції звернулась громадянка іншої держави та повідомила, що її обікрали у центральній частині міста Києва. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група.

Як розповів дізнавач відділу поліції №4 Шевченківського управління поліції Владислав Процишин, правоохоронці опитали потерпілу та розпочали пошуки ймовірних підозрюваних:

«Ми з’ясували, що зловмисниця обрала жертвою 61-річну гостю столиці. Вона прослідкувала за нею та, коли жінка зайшла до підземного переходу на Майдані Незалежності, поцупила її гаманець, в якому були 3000 тисячі гривень та 100 євро. У ході оперативно-розшукових заходів особу зловмисниці встановлено та затримано у порядку статті 298-2 Кримінального процесуального кодексу України. Це – уродженка Закарпатської області, 2000 року народження».

За даним фактом відділом дізнання Шевченківського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва дізнавачі повідомили затриманій про підозру. Фігурантці загрожує до п’яти років обмеження волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...