Пасажир-підліток вбив таксиста, а його авто продав

Неповнолітній пасажир замість оплатити за проїзд наніс таксисту ножові поранення, від яких чоловік помер. Тоді підліток сховав тіло водія, а його автівку того ж дня продав. За вчинений злочин фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.

У пресслужбі поліції Донеччини повідомляють, що за допомогою звернулася жінка, яка повідомила, що її чоловік, який працює таксистом, безвісно зник. За словами заявниці, він поїхав на замовлення й не повернувся.

У результаті слідчо-оперативних дій оперуповноважені Мангуша встановили обставини зникнення чоловіка, а згодом – і причини його загибелі. Як з’ясували правоохоронці, днями 53-річний водій таксі, вирушив до одного з селищ сусідньої області за пасажиром – мешканцем Волноваського району, 2003 року народження.

Під час опитування пасажир зізнався, що в дорозі між ним та водієм стався конфлікт з приводу оплати за проїзд. Під час сварки замовник тричі вдарив чоловіка ножем, від чого той помер на місці. Тіло таксиста хлопець сховав у очереті неподалік дороги в районі с. Ольгінки, а його автомобіль того ж дня продав своїм знайомим, зазначають правоохоронці.

На місці злочину поліцейські виявили тіло загиблого. Його автомобіль було вилучено у нових власників.

Підозрюваного затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Наразі триває досудове розслідування. За фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження. // Діло

You may also like...