Патрульні поліцейські затримали групу осіб за підозрою у пограбуванні перехожого

Перебуваючи напідпитку, четверо зловмисників відібрали у чоловіка одяг, а також рюкзак із документами, грошима та мобільним телефоном. Правопорушники перебувають під вартою. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

На спецлінію 102 від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що на вулиці Алматинській його побили та пограбували невідомі. За вказаною адресою негайно виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група.

На изображении может находиться: один или несколько человек, обувь и на улице

На місці правоохоронці з’ясували, що на вулиці до потерпілого підійшли четверо незнайомців, і один із них вдарив його пляшкою по голові. Коли чоловік впав, кривдники відібрали в нього куртку, рюкзак із документами, грішми та мобільним телефоном, після чого втекли.

За отриманим орієнтуванням патрульні поліцейські за кілька хвилин затримали осіб, схожих за описом. Ними виявилися 44-річний киянин, раніше судимий за пограбування, 29-річний мешканець Сумської області, який раніше притягувався до адміністративної відповідальності, 44-річний житель Черкащини та 42-річний мешканець Кіровоградщини, раніше судимий за грабіж.

Під час поверхневого огляду слідчо-оперативна група вилучила у подільників речові докази. Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України та доставили до Дніпровського управління поліції.

Слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...