Поліцейські Києва вилучили в місцевої мешканки галюциногенні гриби

23-річна киянка придбала псилоцибінові гриби через анонімний Інтернет-магазин. Жінці може загрожувати до п’яти років обмеження волі.

Днями на вулиці Софії Русової у Дарницькому районі столиці оперативники столичного главку під час відпрацювання території району виявили 23-річну місцеву мешканку, яка зберігала при собі згорток із псилоцибіновими грибами. Для документування на місце прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Возможно, это изображение 2 человека и люди стоят

Встановлено, що порушниця придбала псилоцибінові гриби через анонімний Інтернет-магазин та отримала на пошті. Вилучену речовину поліцейські направили на проведення експертизи. Жінку затримано у порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Возможно, это изображение еда

Дізнавачі Дарницького управління поліції внесли даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...