Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві мешканця Миколаєва

Смертельних поранень миколаївцю зловмисник заподіяв із вогнепальної зброї. Нині затриманому слідчі поліції повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Повідомлення про те, що неподалік супермаркету по пр. Богоявленському громадяни виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням надійшло до поліції близько 23:30 25 травня.

Для відпрацювання злочину на місце події оперативно прибули слідчі слідчого управління, оперативники управління карного розшуку, криміналісти обласного главку поліції, слідчо-оперативна група, слідчі, дільничні та співробітники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 3 та Миколаївського районного управління.

Поліцейські встановили особу загиблого, ним виявився 26-річний місцевий мешканець.

Судово-медичний експерт, оглянувши тіло померлого, зафіксував вогнепальне поранення голови.

Під час огляду місця події криміналісти виявили кулю та гільзи від невстановленої зброї, які направили на експертне дослідження.

У результаті низки слідчих та оперативно-розшукових заходів, а також завдяки кропіткій роботі оперативників карного розшуку та співробітників слідчого підрозділу і фахівців кримінального аналізу, поліцейські встановили, що до злочину може бути причетний 57-річний миколаївець.

26 травня слідчі та оперативники карного розшуку за силової підтримки спецпризначенців затримали зловмисника.

У ході обшуків за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили та вилучили набої різного калібру. Вилучене направили на відповідне експертне дослідження.

Зловмисника поліцейські доставили до відділення поліції № 3 Миколаївського райуправління, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З’ясовуючи обставини, за яких 26-річний потерпілий отримав смертельне поранення, правоохоронці встановили, що ввечері між двома компаніями чоловіків виникла сварка, в ході якої зловмисник здійснив постріли зі зброї.

Нині за процесуального керівництва прокуратури 57-річному зловмиснику слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєний злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Найближчим часом підозрюваному обиратимуть запобіжний захід.

Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

You may also like...