Поліція затримала киянку, яка ножем поранила жінку та чоловіка (фото)

Потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізували, а чоловіку лікарі надали медичну допомогу на місці. Затриманій оголошено про підозру у замаху на умисне вбивство, їй загрожує до 15 років ув’язнення.

До Дарницького управління поліції надійшла інформація про те, що на території яхт-клубу на вулиці Дніпровська набережна отримала ножове поранення 50-річна жінка, яку забрала «швидка». За вказаною адресою направили слідчо-оперативну групу та наряди патрульної поліції.

Нет описания фото.

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківській, на місці правоохоронці виявили жінку, яка спричинила потерпілій тілесні ушкодження, нею виявилася 24-річна місцева мешканка:

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

«Нам вона пояснила, що на ґрунті ревнощів намагалася вбити жінку, яка була у відносинах із її 50-річним знайомим. Для цього приготувалася до злочину заздалегідь: взяла два ножі та чекала їх у яхт-клубі. Коли чоловік та жінка вийшли на вулицю, зловмисниця підійшла ззаду та тричі вдарила потерпілу ножем у спину і живіт. Також при спробі втечі з місця злочину вона вдарила ножем чоловіка, який отримав поранення попереку та передпліччя».

Нет описания фото.

На місці події правоохоронці вилучили два ножі, які водолази дістали з дна Дніпра. Жінка затримана у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Затриманій повідомили про підозру у вчинені злочинів, за які передбачено до 15 років позбавлення волі. Наразі суд обирає їй запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...