Поліція затримала жителя м. Немирів, підозрюваного у вбивстві знайомого

29 травня у м. Немирів під час сварки, яка виникла під час спільного розпиття алкоголю, чоловік держаком від лопати вбив свого чаркувальника. Зловмисника поліція затримала на місці злочину.

Близько 21.35 до немирівської поліції надійшло повідомлення від лікарів, що у одному з будинків міста з ознаками насильницької смерті виявлений мертвим місцевий житель.

Як розповів начальник Немирівського відділу поліції Олександр Король, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції. Підозрюваного затримали на місці вчинення злочину. Ним виявився 46-річний господар будинку. Знаряддя вбивства – держак від лопати та інші речові докази – вилучені.

За словами затриманого,  близько 20.00 під час розпиття спиртних напоїв між ним та потерпілим на грунті ревнощів виник конфлікт. Чоловік припустив, що між його  співмешканкою та гостем, можливі романтичні стосунки. Він схопив держак від лопати, який стояв неподалік, та почав бити суперника по голові.

Непритомного чоловіка виявила у будинку матір підозрюваного, яка повернулась додому. Вона викликала лікарів. Медики, які приїхали на виклик, лише констатували смерть 44-річного немирівчанина.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...