Повідомлено про підозру чоловіку, який обстріляв автівку мукачівця

17 березня ввечері на лінію 102 зателефонував мукачівець з повідомленням, що невідомий чоловік з автомобіля марки “Volkswagen Passat” здійснив декілька пострілів по його автівці. Одна з куль влучила в потерпілого, його було доставлено каретою швидкої допомоги до медзакладу.

На місце події негайно прибули працівники поліції, які з’ясували, що між стрілком та потерпілим виник конфлікт на дорозі. Злочинець перешкоджав руху автомобіля потерпілого, то збільшуючи, то зменшуючи швидкість автівки. Також вмикав і вимикав дальнє світло фар, їдучи позаду потерпілого, і такими діями примусив його зупинитися. Після цього здійснив декілька пострілів з вогнепальної зброї, один з яких поранив чоловіка. Відтак правопорушник зник з місця події.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, обувь и на улице

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Оперативникам вдалося встановити, що до даного злочину причетний 33-річний мукачівець.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят

Сьогодні, 16 квітня, слідчі Головного управління поліції області, спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань, за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 1 ст. 263 та ч.2 ст.15-ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України, тобто йдеться про незаконне поводження зі зброєю та замах на умисне вбивство.

Наразі сторона обвинувачення готує клопотання до суду для обрання підозрюваному запобіжного заходу. Клопотатимуть про тримання під вартою без можливості внесення застави. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської

You may also like...