Правоохоронці викрили онлайн-порностудію у Миколаєві

18 грудня 2020 року, під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури слідчими Слідчого управління спільно з співробітниками УРС в Миколаївській області припинено незаконну діяльність онлайн-порностудії, в якій здійснювалось виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції.

За даними слідства, житель м. Миколаєва разом зі своєю співмешканкою вирішили здійснювати діяльність пов’язану з виготовленням та подальшим збутом відеопродукції порнографічного характеру. Правопорушники винаймали офісні приміщення, де облаштовували відповідним інтер’єром, комп’ютерною технікою та мережею Інтернет.

На изображении может находиться: гостиная и в помещении

Для втілення своїх злочинних намірів, зловмисники залучали дівчат, які здійснювали в режимі онлайн відеотрансляції відвертого та порнографічного змісту.

Правоохоронці провели 20 санкціонованих обшуків у місцях проживання організаторів та безпосередніх виконавців кримінального правопорушення, у ході яких вилучено комп’ютерну техніку, телефони, блокноти з записами, грошові кошти в сумі близько 100 000 гривень, 3000 доларів США, 1000 Євро, отримані внаслідок злочинної діяльності.

Наразі 7 особам – двом організаторам, 1 – адміністратору студії та 4 жінкам – «моделям» повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України (виготовлення з метою збуту та безпосередньо збуту відеопродукції порнографічного характеру вчиненому за попередньою змовою групою осіб).

Наразі одному з організаторів злочинного бізнесу обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 181 тис грн. Щодо інших підозрюваних – процес обрання запобіжного заходу триває.

Миколаївська обласна прокуратура

You may also like...