Правоохоронці затримали зловмисника, який вбив киянина та переховувався в іншому регіоні

Підозрюваний спочатку скоїв розбійний напад на місцевого мешканця, а через деякий час ще й вбив людину. Після скоєного молодик виїхав з Києва.

Працівники поліції затримали його у Вінницькій області.

Нет описания фото.

Тіло потерпілого без ознак життя виявили перехожі на території Подільського району вночі на вулиці Введенській. На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили причетність до скоєння тяжкого злочину неодноразово судимого 19-річного уродженця Вінничини:

“Ми з’ясували, що підозрюваний приїхав до столиці на заробітки та біля двох місяців проживав у одному із хостелів. За декілька годин до вбивства фігурант після вживання алкоголю скоїв розбійний напад на чоловіка, відібравши у нього гроші та золотий ланцюжок. Після цього підозрюваний підійшов познайомитись до компанії молодиків, серед яких був потерпілий. З останнім чоловік вирушив до нічного клубу. Проте у ході спілкування між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Зловмисник наносив йому численні удари і, коли потерпілий впав на землю, каменем двічі вдарив його по голові”. Після цього правопорушник забрав у нього паспорт та гроші й повернувся до хостелу. Ввечері того ж дня він вирушив додому, де його впродовж доби затримали правоохоронці.

Наразі фігурант затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Окрім цього слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. На даний час судом обирається запобіжний захід. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...