Правоохоронці затримали рецидивіста за пограбування 78-річної киянки (відео)

Порушник прослідкував за пенсіонеркою від магазину до під’їзду будинку, вихопив з її сумки гаманець з грошима й втік. Правоохоронці оперативно розшукали чоловіка. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєний грабіж в умовах воєнного стану, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

До Святошинського управління поліції звернулась літня жінка з повідомленням про те, що її пограбував невідомий чоловік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники відділу кримінальної поліції.

Під час проведення слідчих розшукових заходів правоохоронці встановили, що порушник прослідкував за пенсіонеркою від магазину до під’їзду будинку, де вихопив з її сумки гаманець з грошима та втік. Зловмисником виявися раніше неодноразово судимий за крадіжки та шахрайства 29-річний уродженець Київщини.

Слідчі, за процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...