Припинено діяльність етнічного угруповання, яке здійснювало незаконне виготовлення в особливо великих розмірах, зберігання та збут наркотиків і психотропів

Оперативники Головного управління по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю СБ України встановили, що одним із організаторів угруповання є мешканка Запоріжжя. Ділки збували оптові партії наркотиків дилерам по всій території України.

Під час санкціонованих слідчих дій у Дніпропетровській і Запорізькій областях за місцями проживання зловмисників та в нарколабораторії правоохоронці вилучили один кілограм метадону, вісім тисяч пігулок «Трамадол», десять кілограмів прекурсорів на суму понад два мільйона гривень та обладнання для виготовлення наркотиків.

Нет описания фото.

Наразі трьох учасників угруповання, у тому числі організаторку, затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України

Триває досудове слідство у межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 307 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії та розшукові заходи для документування і притягнення всіх учасників угруповання до кримінальної відповідальності.

Операція проводилась спільно з ДПН МВС України та слідчими Голосіївського УП ГУНП у м. Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 1.

Служба безпеки України

You may also like...