Рецидивісту повідомлено про підозру за вчинення крадіжки та грабежу в Білій Церкві

За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури 35-річному рецидивісту повідомлено про підозру за фактами крадіжки та грабежу в місті Біла Церква.

За даними слідства, раніше судимий за майнові злочини чоловік у квітні 2020 року зайшов до приміщення одного з магазинів міста, де погрожуючи продавцеві молотком, відкрито заволодів грошовими коштами в сумі 6 тис грн.

Окрім того, встановлено, що незадовго до вчинення грабежу підозрюваний викрав у місцевого жителя мобільний телефон, чим завдав потерпілому майнового збитку на суму понад 2 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) та ч. 3 ст. 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у сховище) КК України триває.

Найсуворіший вид покарання за вчинення інкримінованих злочинів передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 8 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Київської області

You may also like...