Рівнянина підозрюють у підпалі елітного позашляховика (фото)

Матеріальні збитки, завдані його умисними діями — понад шість мільйонів гривень.

Нагадаємо, підпал автомобіля «Mercedes-Benz G400 d», яким користувався 30-річний приватний підприємець мав місце в ніч проти 22 жовтня минулоріч на вулиці Дворецькій у обласному центрі.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу відомості були внесені до ЄРДР за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України. У результаті комплексу проведених слідчих дій та розшукових заходів, зокрема із залученням оперативних служб, працівники управління карного розшуку встановили особу зловмисника, причетного до підпалу елітного авто. Ним виявився 36-річний рівнянин.

Досудовим розслідуванням встановлено, що після опівночі чоловік облив легкозаймистою речовиною, яку приніс із собою, передню частину позашляховика підпалив, а потім втік.

Учора, восьмого лютого, слідчі Рівненського РУП за процесуального погодження Рівненської окружної прокуратури, повідомлення про підозру у вчиненні злочину вручили дружині зловмисника. У рамках кримінального провадження вирішується питання про оголошення його в розшук та отримання дозволу на затримання з метою застосування запобіжного заходу.

За скоєне, відповідно до санкції інкримінованої статті, 36-річному рівнянину може загрожувати на строк від трьох до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

You may also like...