Слідчі повідомили про підозру екс-голові Держгеокадастру в Закарпатській області

Спільно зі співробітниками Тячівського міськрайвідділу Управління СБУ в Закарпатській області, слідчі районного відділу поліції продовжують розслідування справи, що стосується незаконної передачі 6 га земель лісового фонду Брустурянського лісгоспу.

Слідством було встановлено, що колишня очільниця Держгеокадастру в Закарпатській області, за попередньою змовою із місцевим державним кадастровим реєстратором, протиправно передали у приватну власність майже 6 га земель лісового державного підприємства «Брустурянське ЛМГ», які розміщені в межах лісового фонду Плайського лісництва.

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещении

Разом зі спільником підозрювана внесли завідомо недостовірну інформацію до офіційних документів, на основі яких вказані землі було передано у приватну власність місцевим мешканцям.

Сьогодні, 12 лютого, колишній чиновниці та державному кадастровому реєстратору в Тячівському районі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.364 (Зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 КК України (Службове підроблення).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...