Столична поліція затримала киянина за підозрою у вбивстві знайомого

Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, внаслідок чого один із них отримав смертельне ножове поранення. Розпочато кримінальне провадження.

По спецлінії 102 до чергової частини столичної поліції від місцевої мешканки надійшло повідомлення про те, що у будинку на вулиці Харківське шосе виявили чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, наряд патрульної поліції, судово-медичний експерт та лікарі.

На місці події правоохоронці виявили мертвим 26-річного киянина з ножовим пораненням. У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили свідків події та з’ясували: напередодні в квартирі чоловіки розпивали алкогольні напої. Після словесних образ вони почали сваритися й битися, а потім старший з чоловіків схопив зі столу ніж та вдарив ним опонента.

За підозрою у скоєнні вбивства правоохоронці затримали 35-річного чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Знаряддя вбивства вилучено та направлено на експертизу.

Зібрані відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...