Столичні оперативники затримали «інтернет-кавалера», який на першому ж побаченні пограбував дівчину (фото)

Молодик познайомився з потерпілою і призначив зустріч у парку: там він  вдарив її, забрав 2000 тисячі гривень, мобільний телефон і втік. Завдяки проведеним оперативно-пошуковим заходам його затримали.

До чергової частини Шевченківського управління поліції зателефонувала дівчина та повідомила, що її пограбували неподалік від станції метрополітену «Дорогожичі». Відразу оперативний черговий направив на місце події слідчо-оперативну групу та співробітників карного розшуку.

Правоохоронці опитали потерпілу, яка надали їм прикмети грабіжника та напрямок, в якому той втік. Завдяки комплексу проведених оперативно-розшукових заходів оперативники встановили особу підозрюваного.

Поліцейським він розповів, що познайомився з дівчиною, а наступного дня вони зустрілись у парку. Там він вдарив її, забрав 2000 тисячі гривень і мобільний телефон.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець, який раніше у поле зору правоохооронців не потрапляв.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину та слідчий готує клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...