Столичні правоохоронці затримали чоловіка за розбійний напад

Зловмисник у масці увірвався у магазин та, погрожуючи ножем, продавцю, забрав гроші із касового апарату і мобільний телефон. Чоловіка затримали неподалік від місця скоєння злочину.

До чергової частини Солом’янського управління поліції від поліції охорони надійшло повідомлення  про те, що на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «Тривога» із магазину на вулиці Волгоградська. На місце відразу виїхали наряд поліції охорони та слідчо-оперативна група районного управління.

По прибуттю правоохоронці з’ясували, що продавець скористалася неуважністю нападника в масці і  натиснула «тривожну кнопку».

Відпрацьовуючи прилеглу територію, на вулиці Кудряшова правоохоронці помітили чоловіка, схожого за описом, і затримали його. При поверхневому огляді поліцейські виявили телефон, який впізнала заявниця, та гроші, а неподалік від місця скоєння злочину – маску та рукавички зловмисника.

Фігуранта  затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 25-річний  киянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...