Столичні поліцейські затримали чоловіка, який тяжко травмував сусіда

Фігурант, перебуваючи у нетверезому стані, завдав потерпілому тяжких тілесних ушкоджень. Слідчі повідомили порушнику про підозру, йому загрожує до восьми років за ґратами.

Подія трапилась в Оболонському районі міста Києва. На спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів про те, що на проспекті Оболонському знаходиться травмований чоловік. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції та оперативні співробітники для встановлення обставин події.

Правоохоронці з’ясували, що під час розпиття алкогольних напоїв між сусідами виникла бійка, у результаті якої, один із чоловіків накинувся з кулаками на знайомого. За висновком лікарів, у чоловіка важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку та множинні забої м’яких тканин голови та обличчя.

Оперативники затримали зловмисника, ним виявився раніше не судимий 39-річний киянин.

Слідчі, за процесуального погодження з Оболонською окружною прокуратурою міста Києва, оголосили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...