Судитимуть двох поліцейських, які побили та покусали начальника

Інспектора відділу безпеки дорожнього руху та т.в.о. інспектора зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Житомирській області судитимуть за умисне заподіяння начальнику тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що начальник одного з відділів Управління патрульної поліції в Житомирській області, дізнавшись про місцезнаходження прогульника, разом з патрульними 28 серпня 2018 року прибули до помешкання інспекторки зі зв’язків з громадськістю.

Побачивши начальника, інспектор вдарив по голові, повалив на землю та почав душити. Інші поліцейські намагалися припинити протиправні дії колеги та одягнути на нього кайданки.

В цей час власниця помешкання спробувала зупинити дії правоохоронців і вкусила керівника відділу за плече. У результаті потерпілий отримав численні тілесні ушкодження та струс головного мозку.

20 березня 2020 року обом працівникам патрульної поліції було повідомлено про підозру

У разі доведення вини, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. // Діло

You may also like...