Труба не знає, хто зливає якомусь Портнову інформацію про діяльність ДБР

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба не знає, звідки колишній заступник глави Адміністрації президента Андрій Портнов отримує інформацію про діяльність ДБР.

Про це він сказав під час зустрічі з членами Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності у вівторок, повідомляє Укрінформ.

Труба не знає, звідки Портнов бере інформацію про діяльність ДБР

“Я не знайомий з Андрієм Портновим. Я не можу дати відповідь на запитання, звідки в нього з’являється ця інформація. Я теж хочу почути на це відповідь, і я розумію, що це не лише з ДБР така інформація, а така інформація з інших правоохоронних чи державних органів. Видно, є змога і спілкування отримати таку інформацію”, – сказав Труба.

Раніше Петро Порошенко в інтерв’ю “Українській правді” висловлював думку, що директор ДБР Роман Труба може бути причетним до “зливу” інформації ексзаступнику голови Адміністрації президента Януковича Андрію Портнову.

17 вересня Портнов написав у своєму Telegram-каналі, що Печерський райсуд Києва арештував нерухомість і корпоративні права заводу “Кузня на Рибальському”, який раніше належав Порошенку.

You may also like...