У Фастові припинено незаконну діяльність АЗС

Фастівською місцевою прокуратурою вживаються заходи щодо попередження створення небезпеки життю та здоров’ю населення, а також запобіганню шкоди довкіллю при функціонуванні автозаправних станцій та пунктів.

У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, місцевою прокуратурою спільно із слідчим Фастівського ВП Васильківського ВП ГУ НП в Київській області та ГУ Держпраці в Київській області проведено санкціонований обшук на незаконно облаштованій АЗС у м. Фастів. Під час, обшуку вилучено обладнання підвищеної небезпеки, а саме резервуари для зберігання скрапленого газу, насосні станції та автозаправні колонки для його відпуску.

На данном изображении может находиться: небо, облако и на улице

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України триває.

Зазначимо, що підпільні автозаправки здійснюють реалізацію скрапленого газу без оформлених належним чином дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання і реалізації пального. Окрім того, функціонування нелегальних АЗС призводить до забруднення земель, атмосферного повітря, створює загрози життю і здоров’ю громадян.

На даний час до суду подано клопотання про арешт вищевказаного вилученого майна.

Прокуратура Київської області

You may also like...