У Києві чоловіка судитимуть за пограбування малолітнього на Березняках

Зловмисник на зупинці громадського транспорту підійшов до хлопця та, погрожуючи фізичною розправою, відібрав у нього гроші, сів у маршрутку та поїхав. Тепер йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До столичної поліції звернулася жінка, яка повідомила, що на зупинці пограбували її 13-річного сина. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події та задокументувала злочин.

Як розповів заступник начальника – начальник відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Олексій Маньковський, невідомий підійшов до юнака й почав погрожувати, а потім примусив його віддати 300 гривень, після чого сів до маршрутки та поїхав:

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили підозрюваного. Ним виявився уродженець Луганської області, 1981 року народження, раніше судимий за пограбування».

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, та суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування звершено та обвинувальний акт скеровано до суду. Чоловіку загрожує до шести років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...