У Києві дівчина напідпитку поцупила авто інтернет-знайомого

“Дуже захотілось покататись та подивитись ялинку на Подолі”— так пояснила свій вчинок дівчина, яка взяла авто без дозволу, ще й керувала напідпитку

Сьогодні, близько 2-ї години ночі, на лінію 102 надійшов виклик з приводу заволодіння транспортним засобом. Заявник повідомив, що виявив відсутність свого автомобіля Skoda на стоянці біля супермаркету. В автомобілі він залишив ключі, які знаходились у замку запалювання та дівчину, з якою познайомився напередодні через мережу інтернет.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, ночь и на улице

Після виявлення відсутності автомобіля, чоловік намагався додзвонитись до знайомої, проте на дзвінки вона не відповідала, а тому він негайно звернувся до поліції.

За допомогою камер “Безпечне місто” поліцейським вдалось розшукати автомобіль.

Під час спілкування з водійкою інспектори виявили у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотест показав 0,24 проміле. Крім того, жінка не мала водійського посвідчення.

Кермувальниця пояснила, що очікуючи в автомобілі свого знайомого, який пішов у магазин, їй раптом захотілось покататись та подивитись на новорічну ялинку. Прихопивши з собою товариша, щоб не було сумно, вона вирушила туди.

Заявник відмовився від написання заяви на знайому з приводу незаконного заволодіння та, приїхавши на місце події, забрав своє авто.
Інспектори склали на жінку адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом) КУпАП.

Патрульна поліція Києва

You may also like...