У Києві до 8,5 та 7,5 років засуджено двох зухвалих розбійників

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської місцевої прокуратури № 10 судом оголошено вирок двом зловмисникам за фактом вчинення розбійного нападу.

Встановлено, що восени 2017 року раніше судимий 43-річний чоловік та його 38-річний спільник проникли до приміщення кафе, в якому несподівано для них перебував нічний сторож.

На изображении может находиться: один или несколько человек

З метою подолання супротиву сторожа один з розбійників наніс йому по голові удар гайковим ключем та, погрожуючи ножем, разом зі спільником зв’язав його.

Після цього правопорушники викрали майно, яке знаходилося в приміщенні кафе на загальну суму понад 23 тис. грн та зникли з місця вчинення злочину, залишивши потерпілого у безпорадному стані.

Вироком Шевченківського районного суду міста Києва з урахуванням позиції прокурора зловмисників визнано винними за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) та засуджено до позбавлення волі на строк 8 років 6 місяців та 7 років 6 місяців відповідно з конфіскацією майна.

Обвинувачені перебувають під вартою.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...