У Києві мешканця Сумщини затримали за пограбування

Скориставшись неуважністю продавчині, зловмисник вихопив із каси денну виручку. Правопорушнику не вдалося далеко втекти, його оперативно затримали працівники полку поліції особливого призначення №1. Розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що із каси кіоску невідомий забрав близько 2000 гривень.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що спроби жінки зупинити зловмисника виявилися марними – той схопив гроші та швидко вибіг із приміщення:

«Спецпризначенці, які першими прибули на виклик, за отриманими від заявниці прикметами за кілька хвилин розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявися 31-річний мешканець Сумської області, раніше судимий за крадіжки. Під час поверхневого огляду в нього вилучили викрадені гроші».

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за  ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...