У Києві молодика судитимуть за вчинення крадіжки з фітнес-клубу

Зловмисник раніше працював у даному закладі, а під час карантину вирішив за рахунок нього збагатитися і викрав технічне обладнання. За це йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До столичної поліції звернувся працівник фітнес-клубу на проспекті Голосіївському із повідомленням про те, що у приміщенні виявили крадіжку майна. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, яка задокументувала злочин і провела першочергові слідчі дії.

Нет описания фото.

За словами слідчого Голосіївського управління поліції Андрія Русакова, правоохоронці встановили причетність колишнього працівника закладу до крадіжки і з’ясували, що він знав розташування камер та володів інформацією щодо доступу до приміщення:

«Зловмисник проник до приміщення через вікно. Ми встановили, що він раніше працював у закладі різноробочим, тому добре знав, де знаходяться цінні речі. У результаті викрав технічне обладнання, телефон і ноутбуки на загальну суму близько 39 тисяч гривень».

Працівники карного розшуку Голосіївського управління поліції встановили місцезнаходження імовірного крадія та затримали його. Це – 32-річний уродженець Дніпропетровщини.

«Молодик раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж, крадіжку та злочин, пов’язаний з незаконним обігом зброї. Викрадене майно він продав, а грошима розпорядився на власний розсуд», – додав старший лейтенант поліції.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Наразі працівники Голосіївського управління поліції завершили досудове розслідування й для визначення покарання направили матеріали кримінального провадження до районного суду. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...