У Києві поліцейські затримали молодика за пограбування у ломбарді

Під приводом купівлі мобільного телефону зловмисник заволодів ним та втік. Затриманому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшов виклик про те, що у відвідувача ломбарду на проспекті Маяковського невідомий відібрав мобільний телефон. Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Зі слів начальника територіального відділу поліції №2 Деснянського управління поліції Дмитра Слюти, поспілкувавшись з потерпілим та свідками події, поліцейські отримали опис зловмисника та розпочали його пошуки:

«Потерпілий прийшов до ломбарду, аби здати мобільний телефон. У приміщенні знаходився чоловік, який попросив гаджет для можливого подальшого його придбання. Отримавши телефон у руки, невідомий вибіг на вулицю та втік. Поліцейські переглянули записи з камер відеоспостереження та згодом встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний раніше не судимий мешканець столиці».

За даним фактом слідчими Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину. Зловмиснику загрожує покарання від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...