У Києві правоохоронці затримали вінницького грабіжника зі «стажем»

Раніше зловмисник притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, тому за скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про те, що у провулку Суворова невідомий пограбував перехожого. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев, поліцейські переглянули відеозаписи з камер спостереження та встановили, що зловмисник підійшов до чоловіка, забрав телефон і втік:

«У ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку спільно з дільничними офіцерами поліції затримали підозрюваного. Це – 38-річний житель Вінницької області, раніше судимий за скоєння аналогічних злочинів».

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Слідчі звернулися із клопотанням до суду про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...