У Києві раніше судимого чоловіка затримали за пограбування жінки

Скориставшись неуважністю потерпілої, зловмисник підбіг до неї на вулиці та вирвав із рук мобільний телефон. Проте втекти фігуранту завадили правоохоронці, які перебували у цей час неподалік. Тепер за скоєне правопорушнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Вночі під час відпрацювання території залізничного вокзалу співробітники полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ» затримали чоловіка, який пограбував мешканку Донецької області. Для документування злочину прибула слідчо-оперативна група.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и обувь

Начальник відділу кримінальної поліції відділу поліції на станціях залізничного транспорту Руслан Мангуш розповів, що жінка чекала транспорт, аби дістатися додому, а у цей момент до неї підбіг невідомий та вирвав із рук мобільний телефон, після чого намагався втекти:

«Правопорушника затримав наряд поліції одразу після скоєння злочину. Ним виявився 35-річний мешканець Черкаської області, раніше судимий за розбійний напад. Фігурантові оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі».

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...