У Києві затримали чоловіка, який завдав ножового поранення своєму товаришу по чарці

Під час застілля між фігурантом та потерпілим виникла сварка, у ході якої підозрюваний схопив кухонного ножа та вдарив ним свого опонента у живіт. Наразі потерпілий у важкому стані перебуває у лікарні.

До Подільського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів, про те що у квартирі на вулиці Наталії Ужвій вони надають допомогу чоловіку із ножовим пораненням. Для з’ясування обставин за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії та встановили, що у квартирі компанією було влаштовано застілля із розпиттям оковитої. Згодом між двома гостями виникла сварка на ґрунті ревнощів до знайомої, яка перебувала із ними. Під час з’ясування відносин 56-річний порушник схопив кухонного ножа, вдарив ним 49-річного потерпілого та втік.

Правоохоронці упродовж години розшукали фігуранта та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури слідчі слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – спричинення тяжких тілесних ушкоджень. На час досудового розслідування зловмисник перебуватиме під вартою, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...