У Києві судитимуть чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку

Фігурант перебуває під вартою, йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення із конфіскацією майна.

Нагадаємо, подія трапилась в грудні минулого року на вулиці Наталії Ужвій. До поліції звернулась жінка із повідомленням про те, що невідомий, погрожуючи ножем, відібрав її сумку з особистими речами, грошима та документами.

Возможно, это изображение 4 человека

За результатами проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів, співробітники кримінальної поліції невдовзі встановили нападника та затримали його за місцем мешкання. Фігурантом виявився раніше судимий 35-річний місцевий мешканець. Під час обшуку в його оселі слідчі вилучили речі потерпілої, а також знаряддя вчинення злочину – ніж.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури затриманому було повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану.

Наразі слідчі зібрали всю необхідну доказову базу та скерували матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом до Подільського районного суду міста Києва для розгляду справи по суті. Фігурант перебуває під вартою, йому загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...