У Києві затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві знайомого

Після спільного вживання алкоголю між чоловіками виникла бійка, у ході якої зловмисник задушив товариша. Аби приховати злочин, кримчанин закопав тіло потерпілого. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

На спецлінію 102 від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що його товариш декілька днів не з’являється за місцем мешкання та не виходить на зв’язок. Для з’ясування всіх обставин події на місце виїхали оперативники карного розшуку столичного главку та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Возможно, это изображение 4 человека, дерево и на открытом воздухе

Як розповів начальник слідчого відділення відділу поліції № 1 Дарницького управління поліції Дмитро Жидкий, правоохоронці опитали знайомих зниклого та оглянули його тимчасове місце проживання:

Возможно, это изображение 1 человек, на открытом воздухе и текст

«Встановлено, що деякий час киянин проживав у вагончику на території металобази у Дарницькому районі. На цій же території проживала 24-річна жінка та його знайомий, з яким у нього неодноразово виникали конфлікти. Часто разом вони вживали алкогольні напої. Під час чергового застілля на ґрунті ревнощів до спільної знайомої між чоловіками виникла бійка, у ході якої зловмисник задушив товариша мотузкою. Аби приховати сліди злочину, чоловік викопав неподалік яму та закопав тіло потерпілого».

Правоохоронці провели огляд місця події, звідки вилучили знаряддя вчинення злочину – мотузку, та інші речові докази. Уродженця Криму, 1975 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі поліції Києва за процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...