У Львові на хабарі у 1 500 доларів затримали лісничого

Неправомірну вигоду правопорушник вимагав за надання в оренду земельної ділянки для рекреаційних та культурно-оздоровчих цілей.

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції та слідчі Територіального управлінням ДБР, розташованого у м. Львові викрили та задокументували корупційну діяльність лісничого державного лісового господарства.

Як встановилиправоохоронці, за надання в оренду земельної ділянки для рекреаційних та культурно-оздоровчих цілей та подальше не перешкоджання господарської діяльності фігурант вимагав від підприємця 1 500 доларів США неправомірної вигоди.

Сьогодні, 3 січня, правоохоронці затримали посадовця на території АЗС поблизу  міста Львів. Останній отримав визначену ним раніше суму коштів.Кошти, а саме 1,5 тисяч доларів США, та речові докази вилучено з місця події.

Правопорушниказатримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368(Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)  Кримінального кодексу України, будуть встановлюватися інші факти протиправної діяльності затриманого.

Наразі проводяться слідчі дії.

Департамент захисту економіки Національної поліції України

тел. довіри (098) 103-96-59
[email protected]

You may also like...