У Миколаєві працівник поштового відділення обкрадав посилки клієнтів

21 травня до поліції Заводського району звернулась жінка із повідомленням про зникнення двох золотих каблучок, які вона декілька днів тому відправила поштою в інше місто. Зі слів заявниці, адресат отримав лише частину посилки – медпрепарати, якими жінка доповнила бандероль.

Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 21-річний працівник поштового відділення. Молодик поцупив прикраси з посилки, які того ж дня продав.

Крім того, правоохоронці встановили причетність фігуранта до ще одного аналогічного злочину, що мав місце наприкінці березня. Маючи доступ до складського приміщення, зловмисник розкрив посилку, в якій знаходились грошові кошти в сумі 1320 доларів США. З цієї суми він відправив адресатові лише 20 доларів, а решту ж забрав собі та витратив на власні потреби.

За фактом крадіжкок (ч. 1 ст. 185 КК України) слідчими Заводського відділу поліції розслідуються матеріали кримінального провадження. Відповідно до санкції інкримінованої статті фігуранту загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

You may also like...