У Мукачеві викрили раніше судимих чоловіків на крадіжці майна комунального підприємства

До поліції Мукачева надійшло повідомлення про крадіжку комплектуючих системи водовідведення у багатоповерхових будинках спального мікрорайону міста. Працівники товариства повідомили, що невідомі особи незаконно проникли до підвального приміщення, демонтували чавунні труби та інші елементи з робочої системи водовідведення і втекли.

Поліцейські слідчо-оперативної групи та оперативники кримінальної поліції після проведення розшукових заходів встановили осіб, які причетні до майнового злочину.

На изображении может находиться: один или несколько человек и часть тела крупным планом

Як з’ясувалось, 32 та 45-річні чоловіки незаконно проникли до приміщення, викрали комплектуючі елементи системи водовідведення, що призвело до підтоплення підвалу багатоповерхівки. Викрадені вироби з чорного металу чоловіки здали до пункту прийому металобрухту.

На изображении может находиться: один или несколько человек и часть тела крупным планом

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Також встановлено, що мукачівці раніше притягувались до відповідальності за вчинення майнових злочинів. У справі триває розслідування.

Поліція Закарпатської області

You may also like...