У поліції розповіли, хто вбив жінку у Вараші на Рівненщині

24 вересня у Вараші вигулюючи пса чоловік натрапив на тіло невідомої жінки з наявними ознаками насильницької смерті.

Як розповіли у пресслужбі Нацполіції Рівненської області, особу загиблої вже встановили – нею виявилася 31-річна жителька села Балаховичі Володимирецького району.

Як вдалось з’ясувати, жінка проживає там разом із співмешканцем, з яким має двоє малолітніх дітей. Втім, матір позбавлена батьківських прав, тож обох дітей виховує бабуся.

19 вересня 35-річний співмешканець навідався у місто Вараш до цивільної дружини, оскільки вона останні кілька днів розважалася там зі знайомими. Тоді ж близько опівночі між парою на вулиці виник конфлікт, у ході якого чоловік побив жінку руками і ногами по всьому тілу.

Житель Балаховичів після скоєного повернувся додому, а жінка продовжила відпочивати у Вараші, де її ще у неділю бачили.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 31-річної потерпілої настала внаслідок черепно-мозкової травми та набряку головного мозку. Також у неї виявили забої грудної клітки, тупу травму живота та переломи ребер.

– 35-річного чоловіка, який свою вину визнає не повністю, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника Варашського відділу поліції Олександр Долюк. — Зловмиснику повідомили про підозру у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Наразі слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що житель Балаховичів ніде не працював, двічі притягався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства, разом із цивільною дружиною зловживали алкогольними напоями. // 0362.ua

You may also like...