У столиці двох чоловіків затримали за пограбування перехожого

Поки один зі зловмисників відволікав увагу, інший витягнув із кишені потерпілого мобільний телефон. Однак чоловік помітив дії правопорушників та викликав поліцію.

До Солом’янського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що на Повітрофлотському проспекті біля зупинки громадського транспорту його пограбували двоє незнайомців. За вказаною адресою виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На изображении может находиться: на улице

На місці події поліцейські поспілкувались із потерпілим, який пояснив, що до нього підійшли двоє чоловіків та почали конфліктувати. Поки він спілкувався з одним із них, інший заліз йому в кишеню та забрав мобільний телефон.

Відпрацьовуючи отриману інформацію, правоохоронці помітили двох чоловіків, схожих за описом на правопорушників, та зупинили їх для перевірки. У ході поверхневого огляду у одного із підозрюваних поліцейські виявили викрадену річ.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушники – уродженці іншої держави, 1988 та 1989 років народження, які останнім часом проживали у Києві. Один із чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння грабежу на території столиці.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...