У столиці конфлікт через борг обернувся ножовим пораненням

Слідчі розпочали кримінальне провадження та повідомили затриманому підозру. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини відділу поліції № 1 Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Симона Петлюри знаходиться чоловік з ножовим пораненням. Аби з’ясувати усі обставини оперативний черговий направив на місце слідчі-оперативну групу та лікарів.

Возможно, это изображение 1 человек

Як розповів начальник відділу поліції № 1 Шевченківського управління поліції Олег Ромаскевич, напередодні інциденту двоє знайомих розпивали алкоголь та згодом між ними виникла сварка:

«Один із них згадав, що товариш винен йому гроші. Між ними виник конфлікт, а потім зловмисник схопив ніж та вдарив ним опонента у груди. Потерпілого госпіталізували у лікарню, де прооперували. 44-річного місцевого мешканця, ми затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до відділку поліції».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...