У столиці молодика судитимуть за вчинення домашнього насильства над дружиною

Подружжя перебуває на обліку служби у справах дітей, адже кривдник постійно принижував 33-річну жінку у присутності неповнолітніх. Неодноразові адміністративні стягнення не спиняли чоловіка, тому поліцейські притягнули його до кримінальної відповідальності.

До столичної поліції систематично надходили від мешканки Голосіївського району виклики про сімейні сварки. У квартиру на вулиці Бродівській кілька разів виїжджала мобільна група з реагування на факти домашнього насильства та документувала правопорушення.

Як розповіла старша слідча Голосіївського управління поліції Лілія Бабкова, у результаті правоохоронці зареєстрували чотири факти неправомірних дій 30-річного кривдника, але на його поведінку це ніяк не вплинуло:

«Він раніше судимий за майнові злочини, постійно потрапляє у поле зору правоохоронців за дрібні правопорушення та перебуває на контролі у поліцейського офіцера громади. Також за цією родиною наглядає й районна служба у справах дітей, адже у подружжя є троє спільних дітей, які ставали свідками вчинення домашнього насильства по відношенню до їхньої матері».

Чоловік систематично виганяв жінку з будинку, нецензурно ображав її та принижував. Сусіди підтвердили, що конфлікти влаштовує молодик, якого не спиняє факт присутності під час сварок трьох дітей.

Слідчий відділ Голосіївського управління поліції спільно з поліцейським офіцером громади Романом Попком зібрали достатньо матеріалів щодо вчинення насильства над жінкою з подальшим внесенням відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Слідчі завершили досудове розслідування та направили матеріали кримінального провадження до Голосіївського районного суду для обрання зловмиснику покарання. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...