У столиці оголосили про підозру чоловіку, який пограбував пасажира маршрутки

Зловмисник відібрав у чоловіка мобільний телефон і втік у невідомому напрямку. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років.

До чергової частини поліції Києва надійшло повідомлення про грабіж в маршрутному таксі на вулиці Гетьмана. За вказаною адресою оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу для встановлення обставин події та передав орієнтування іншим нарядам поліції.

На місці поліцейські з’ясували, що потерпілий, перебуваючи у маршрутці, побачив, як невідомий чоловік витягнув у нього з кишені смартфон. 21-річний місцевий мешканець вимагав повернути мобільний, але зловмисник не звернув на це уваги та вибіг із салону маршрутки. Завдяки свідкам події правоохоронці отримали детальний опис грабіжника.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку впродовж декількох годин за наявними прикметами встановили особу підозрюваного та затримали. При поверхневому огляді працівники поліції виявили у кишені чоловіка мобільний телефон, що належав потерпілому.

38-річного киянина затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Солом’янського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...