У столиці спецпризначенці затримали чоловіка, який пограбував жінку

Під час застілля зловмисник вихопив із сумки знайомої гроші, після чого втік на вулицю. Правопорушнику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Подія трапилась на вулиці Лятошинського Голосіївського району столиці. Під час патрулювання до працівників полку поліції особливого призначення №2 звернулась місцева мешканка та повідомила, що її пограбував чоловік.

Потерпіла розповіла, що інцидент відбувся під час вживання алкогольних напоїв у квартирі її товариша. Киянка помітила, що правопорушник витягнув гроші з її гаманця, а після вчинення протиправних дій вибіг на вулицю.

Дізнавшись прикмети зловмисника, спецпризначенці почали відпрацьовувати територію. На сусідній вулиці поліцейські затримали чоловіка, схожого за описом, якого потерпіла впізнала.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився житель Києва, 1980 року народження.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до чотирьох років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...