У столиці судитимуть зловмисника, який пограбував жінку

Зловмисник на вулиці підійшов до потерпілої та відібрав сумку. Згодом його затримали та слідчі оголосили грабіжнику про підозру у скоєнні злочину.

Інцидент трапився на вулиці Ярославів Вал у Шевченківському району столиці у грудні минулого року. До чергової частини відділу поліції №4 звернулась жінка та повідомила, що стала жертвою пограбування.

Возможно, это изображение текст

Як розповів заступник начальника відділу поліції №4 Шевченківського управління Дмитро Білоконний, затриманий за скоєння пограбування – 22-річний мешканець Хмельницької області, який раніше судимий за майнові злочини:

«У ході досудового розслідування ми встановили, що зловмисник будучи раніше неодноразово судимим за злочини проти власності, на шлях виправлення не став, протягом іспитового строку повторно вчинив нове кримінальне правопорушення. Чоловік на вулиці Ярославів вал побачив дівчину та прослідував за нею. Після чого зірвав з плеча чорну шкіряну сумку та з місця вчинення кримінального правопорушення зник».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції було розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі оголосили затриманому про підозру. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.
«На даний час досудове розслідування завершено. Матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом скеровано до

Шевченківського районного суду для розгляду справи по суті», – додав Дмитро Білоконний.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...