У столиці за низку крадіжок автомобільних знаків затримали мешканця Дніпропетровщини

Протягом двох діб зловмисник демонтував вісім номерів з машин. Наразі слідчі під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 повідомили йому про підозру у скоєнні ряду крадіжок. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До Дніпровського управління поліції надійшло кілька заяв від місцевих мешканців про те, що вночі з припаркованих автомобілів зникли номерні знаки. Правоохоронці належним чином зареєстрували звернення та розпочали пошуки зловмисника.

За словами начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, зловмисник демонтував з транспортного засобу державні номера, після чого залишав автовласникам записки з номером телефону з пропозицією повернути їх за грошову винагороду.

«Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів ми встановили підозрюваного та затримали його. Ним виявився неодноразово судимий за крадіжки та грабежі 30-річний мешканець Дніпропетровської області. Під час поверхневого огляду ми виявили у нього ще кілька державних номерів, за повернення яких він хотів отримати від 300 до 350 гривень», – додав Олександр Кузьмін.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 повідомили затриманому про підозру за скоєння злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років тюремного ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...