У столиці затримали чоловіка, котрий до смерті побив батька

Киянина через три доби після конфлікту з сином госпіталізували до лікарняного закладу, де згодом він помер. Правоохоронці розшукали фігуранта та оголосили про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень родичу. Ведеться досудове розслідування.

До Деснянського управління поліції від лікаря столичної лікарні надійшло повідомлення про смерть 56-річного киянина. Добою раніше чоловіка госпіталізувала карета швидкої медичної допомоги з квартири на бульварі Бикова. Правоохоронці почали перевірку даної події.

Начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко розповів, що, згідно з висновком судово-медичного експерта, причиною смерті стала черепно-мозкова травма:

«Слідчі оглянули квартиру, в якій мешкав померлий, та виявили речі зі слідами бурого кольору. Тож ми припустили, що в цьому приміщенні чоловіку були нанесені травми, які спричинили смерть. Опитавши дружину та сусідів, оперативники встановили, що у чоловіка на ґрунті неприязних відносин часто виникали сварки з рідним сином. Провівши ряд оперативно розшукових заходів, працівники карного розшуку затримали 31 – річного молодика, який зізнався, що наніс декілька ударів руками батькові по голові».

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За погодженням із Київською місцевою прокуратурою №3 слідчі Деснянського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...