У столиці затримали чоловіка, який пляшкою відправив товариша у кому

Потерпілого госпіталізовано до лікарні, де він знаходиться у комі. Фігурант перебуває під вартою, йому загрожує до восьми років в’язниці.

До столичної поліції зателефонували кияни та повідомили про те, що на вулиці Дмитра Луценка невідомі влаштували бійку. На виклик виїхала «швидка» та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

За словами слідчої Голосіївського управління поліції Анастасії Біденко, під час розпивання спиртного між знайомими стався конфлікт, у ході якого один чоловік почав бити іншого:

«Фігурант спочатку бив руками та ногами, після чого взяв скляну пляшку та вдарив нею потерпілого по голові. Лікарі госпіталізували 47-річного чоловіка з травмою голови. Стан його важкий, він перебуває у комі. Ми затримали 27-річного уродженця Хмельниччини у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили знаряддя злочину».

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...