У столиці повідомили про підозру чоловіку, який обікрав місцевого мешканця

Зловмисник скористався неуважністю потерпілого та витягнув у нього 2000 доларів США і мобільний телефон. За фактом крадіжки, скоєної у воєнний час розпочато кримінальне провадження. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

До відділу поліції №3 Шевченківського управління поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив про те, що на вулиці Данила Щербаківського його обікрав невідомий. На місце події прибула слідчо-оперативна група для з’ясування усіх обставин події.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и на открытом воздухе

Як розповів начальник відділу поліції №3 Шевченківського управління поліції Андрій Сланіна, правоохоронці опитали потерпілого та розпочали пошуки зловмисника:

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми встановили особу правопорушника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він – раніше не судимий киянин, 1987 року народження. Чоловік скористався тим, що потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння, викрав у нього мобільний телефон і 2 тисяч доларів США та втік».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...