У столиці жінка завдала ножових поранень співмешканцю

З’ясовуючи стосунки зловмисниця вдарила чоловіка ножем. Патрульні поліцейські спільно з оперативними працівниками затримали жінку на місці вчинення злочину. За скоєне їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшла інформація від лікарів «швидкої» про те, що поблизу хостелу вони виявили чоловіка з ножовими пораненнями. На місце події прибули патрульні поліцейські, співробітники відділу кримінальної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Як розповіла слідча Дніпровського управління поліції Любов Зеленова, на місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав поранення внаслідок конфлікту зі співмешканкою:

«Цивільне подружжя деякий час спільно вживало алкогольні напої, а згодом, з’ясовуючи стосунки, жінка схопила зі столу кухонний ніж та двічі вдарила ним співмешканця. Потерпілий отримав колото-різані поранення грудної клітини та ноги. Після цього чоловік вийшов на вулицю, де перехожі викликали йому «швидку». Слідчо-оперативна група вилучила з місця події речові докази, зокрема ніж, який нападниця намагалась сховати. Зловмисницю правоохоронці затримали на місці події у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась 56-річна уродженка Івано-Франківської області».

За вказаним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

«Наразі ми, за процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва, повідомили фігурантці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...