У Тернополі зарізали відому татуювальницю

Знайшла дівчину подруга мами та робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої. Вони вранці своїми ключами відкрили вхідні двері і побачили її тіло. За попередньою інформацією, смерть потерпілої настала вночі.  Про це пише відділ комунікації ГУ Нацполіції у Тернопільській області.

Про це вони повідомили на лінію “102”. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що загибла – мешканка обласного центру, 1991 року народження. На її тілі судово-медичний експерт виявив кілька ножових поранень, пише сайт Варта.

Фото: РБК-Україна

На місці злочину працювали оперативники, експерти та кінологи. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та причини вбивства тернополянки. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство.

За інформацією журналістів видання РБК-Україна, жертвою злочинця стала відома в Тернополі тату-майстриня Тетяна Подвашецька. 27-річна загибла разом з чоловіком Русланом тримала тату-салон, а квартиру, в якій її знайшли, пара арендувала протягом трьох років. Сусіди стверджують, що криків та звуків боротьби вони не чули.

Тим часом у поліції вже з’ясували, хто може бути причетним до вбивства дівчини та оголосили підозрюваного у розшук. За версією поліції, це – тернополянин Горбатюк Андрій Петрович, 3 листопада 1993 року народження.

“Прохання до громадян, які бачили цю особу або мають інформацію щодо  місця перебування розшукуваного, – одразу повідомити в поліцію за номерами телефонів: (0352) 27-11-70, (0352) 27-12-58, 067-471-66-23 або на лінію “102”. Анонімність гарантується”, – зазначають у поліції.

You may also like...