У центрі столиці затримали пару грабіжників

Чоловік та жінка на вулиці побили потерпілого, а після цього відібрали у нього два мобільних телефони та гроші. Фігурантам повідомлено про підозру, їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Правоохоронці отримали інформацію, що на Майдані Незалежності двоє невідомих пограбували мешканця Львівської області. На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група територіального відділу поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Як розповів заступник начальника відділу поліції №4 Шевченківського управління поліції Євген Болюбаш, двоє зловмисників спочатку побили чоловіка, а потім відібрали у нього телефони, гроші й втекли:

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и текст

«Під час відпрацювання центральної частини міста ми помітили чоловіка та жінку, схожих за орієнтуванням на підозрюваних. Під час поверхневої перевірки серед речей зловмисників знайшли мобільні телефони, які впізнав потерпілий».

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились місцеві мешканці, 1983 та 1992 років народження.
Слідчі Шевченківського управління поліції оголосили грабіжникам про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...